پلمپ دفاتر
پلمپ دفاتر چیست ؟ مراحل پلمپ دفاتر قانونی کدام است ؟ جهت پی گیری پلمپ دفاتر قانونی حسابداری چه کارهایی باید صورت پذیرد ؟ تمامی این موارد سوالاتی می باشد که شاید ذهن برخی از ما را درگیر خود نموده باشد .
پلمپ دفاتر چیست ؟
پلمپ دفاتر قانونی را می توان به عنوان یکی از مهم ترین امور در بخش حسابداری یک شرکت دانست . اشخاصی که در قالب شرکت ( اشخاص حقوقی ) به فعالیت مشغول می باشند ، قطعا با بحث پلمپ دفاتر و تحریر دفاتر قانونی آشنایی دارند .
کلیه شرکت ها ، موسسات ، سازمان ها و … که موظف به پرداخت مالیات گردیده اند ، می بایست تمامی نقل و انتقالات و فعالیت های مالی خود را در دفاتر پلمپ ( دفاتر قانونی حسابداری ، دفتر کل و روزنامه ) ثبت و نگه داری نمایند .
بر اساس ماده 6 قانون تجارت ، کلیه اشخاص ( حقیقی و حقوقی ) پس از ثبت شرکت موظف به دریافت دفاتر پلمپ ( ذفتر کل و روزنامه ) می باشند ، و باید کلیه رویدادها ، اعم از هزینه ها و در آمد ها و … را در این دفاتر اظهار نمایند .
این دفاتر بر اساس میزان کارکرد شرکت ها با تعداد صفحات مختلفی ( 50 ، 100 و … ) بنا به درخواست مودی ، توسط اداره ثبت شرکت ها ارائه می گردد .
شرکت هایی که عملکرد دارند ، جهت مشخص نمودن کارکرد خود موظف هستند این دفاتر را تکمیل و به اداره دارایی مربوط به حوزه خود ارائه نمایند .
در این میان حتی اگر شرکتی هیچ گونه فعالیتی نیز نداشته باشد موظف می باشد ، جهت اعلام عدم فعالیت خود ، این دفاتر را به صورت خالی یا سفید به حوزه مربوطه تسلیم نماید .
بدین علت این دفاتر پلمپ نامیده می گردند که کلیه صفحات این دفاتر توسط اداره ثبت شرکت ها پلمپ می گردد و اطلاعات مربوط به دفاتر نیز به اداره دارایی ارسال می گردد .
پلمپ دفاتر و دفتر روزنامه :
پلمپ دفاتر قانونی حسابداری همان گونه که در بالا نیز ذکر گردید شامل 2 دفتر کل و روزنامه می باشد . دفتر روزنامه همان گونه که از نامش پیداست مربوط به وقایع اتفاق افتاده در هر روز می باشد ، که باید این رویدادها به صورت روزانه در این دفتر ثبت و ضبط گردد .
جهت آگاهی با نحوه تحریر دفاتر قانونی ، روی کلمه نحوه نوشتن دفتر کل و روزنامه کلیک نمائید .
پلمپ دفاتر و زمان انجام آن :
پلمپ دفاتر نیز همانند دیگر عملیات حسابداری موعد و زمان مقرر خود را داراست . جهت دریافت دفاتر پلمپ هر سال می بایست سال قبل از آن اقدام نمود ، به عنوان مثال جهت دریافت دفاتر قانونی حسابداری سال 1401 شما باید در سال 1400 اقدام نمائید .
چنانچه شرکتی دفاتر قانونی خود را در سال مالی مربوطه ( به عنوان مثال دفاتر سال 1401 را در همان سال ) اخذ نماید ، به جز موارد استثنا ( شرکت های تازه تاسیس و یا مواردی که از نظر اداره دارایی منع قانونی نداشته باشد ) موجب رد دفاتر قانونی خواهد گردید .
پلمپ دفاتر و ثبت ارقام :
پلمپ دفاتر یکی دیگر از خدماتی می باشد که ما در ثبت ارقام ( شرکت حسابداری در کرج و دیگر شهرهای ایران ) جهت شما عزیزان ارائه می دهیم .
ما در ثبت ارقام ( موسسه حسابداری ) مجموعه ای کامل و متنوع از خدمات را جهت شما سروران گرامی ارائه می نمائیم که در ذیل به چند نمونه از این خدمات اشاره خواهیم نمود :
1 – حسابداری پیمانکاری ( حسابداری شرکت های پیمانکاری ، مخارج و هزینه در پروژه های ساختمانی )
3 – حسابداری صنعتی
6 – مشاوره حسابداری ( مشاوره مالی )
7 – مشاوره حسابداری ( مشاوره حسابداری تلفنی )
8 – خدمات حسابداری
9– حسابداری برای شرکت های نوپا ( حسابداری برای شرکت های تازه تاسیس )
10 – حسابداری در کرج از راه دور
11 – خدمات مالی در کرج و دیگر شهرهای ایران
12 – تشکیل پرونده مالیاتی
14 – دفاعیه مالیاتی ( وکیل مالیاتی )
16 – انجام امور مالیاتی شرکت ها
17 – مشاوره مالیاتی در البرز و دیگر استان های ایران
19 – ارسال اظهارنامه ارزش افزوده
20 – ارسال اظهارنامه مالیاتی ( اظهارنامه عملکرد )
21 – تهیه و تنظیم اظهارنامه عملکرد
23 – محاسبه مالیات کارت خوان ها و دستگاه پز
24 – تحریر دفاتر قانونی حسابداری ( تحریر دفاتر ، تحریر دفاتر قانونی ، اخذ و تحریر دفاتر قانونی )
25 – پلمپ دفاتر در کرج و دیگر شهرهای ایران
26 – ثبت شرکت با مسئولیت محدود
27 – ثبت شرکت سهامی خاص
28 – ثبت تغییرات شرکت
29 – حسابرسی
30 – تهیه و تنظیم صورت های مالی
32 – و …
کافیست تا شما عزیزان ” فقط با یک تماس ” از مشاوره ی ارزشمند متخصصین زبده و کار بلد ما در ثبت ارقام بهره مند گردید ، تا با خیالی آسوده انجام امور مالی و مالیاتی خود را به ما بسپارید ، و خود را از دغدغه هایی از این دست رها سازید .