حسابداری برای شرکت های تازه تاسیس :
حسابداری برای شرکت های تازه تاسیس از اهمیت به سزایی برخوردار می باشد و اهمیت آن به ثبت رویدادهای مالی باز می گردد .
شرکت های نوپا که تصمیم دارند راه طولانی را در پیش بگیرند ، می بایست به انجام امور مالی و مالیاتی شرکت خود ارج نهاده و برای این مهم تصمیمات جدی را اتخاذ نمایند .
حسابداری برای شرکت های تازه تاسیس و حسابدار حرفه ای :
حسابداری برای شرکت های تازه تاسیس از حساسیت های خاص خود برخوردار است ، به همین جهت می باشد که مدیران محترم ( مخصوصا مدیران شرکت های نو پا ) باید توجه ویژه ای به این مهم داشته باشند و با حواس جمع تری با این مسئله برخورد نمایند و از بدو کار ، نسبت به انتخاب درست حسابدار و درستی انجام امور حسابداری اطمینان حاصل نمایند .
حسابداری برای شرکت های تازه تاسیس و تشکیل پرونده :
حسابداری برای شرکت های تازه تاسیس صرفا معطوف به ثبت و نگهداری اسناد مالی نمی گردد . تشکیل پرونده ارزش افزوده و تشکیل پرونده مالیاتی از جمله اموری می باشند که مدیران محترم پس از ثبت شرکت باید به آن بپردازند ، چنانچه شما عزیزان مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده باشید و تشکیل پرونده نکرده باشید ، مشمول جرائم مالیاتی خواهید گردید .
تشکیل پرونده مالیاتی نیز از جمله امور واجبی می باشد که باید به آن پرداخت ، چرا که فعالیت شرکت بدون دریافت کد اقتصادی ( البته باید یاد آور شد که کد اقتصادی طبق قوانین جدید ، حذف گردیده و شناسه ملی جایگزین آن گردیده است ) قادر به انجام فعالیت نمی باشد و طبعا در پایان سال نیز نمیتواند اظهارنامه عملکرد خود را ارسال نماید .
حسابداری برای شرکت های تازه تاسیس و دفاتر قانونی حسابداری :
حسابداری برای شرکت های تازه تاسیس همان گونه که اشاره گردید ، شامل موارد متعددی بوده و حسابدار خبره و کار بلدی را می طلبد که بتواند تمامی این امور را رتق و فتق نماید . از جمله مواردی که مورد نیاز شرکت ها می باشد ( می توان به عنوان مهمترین مورد نیز ذکر نمود ) اخذ و تحریر دفاتر قانونی می باشد .
نحوه تحریر دفاتر قانونی باید به گونه ای صورت پذیرد که عاری از خطا و ایراد باشد ، چرا که وجود برخی از اشتباهات در تحریر دفاتر قانونی موجب رد دفاتر قانونی ( دفتر کل و روزنامه ) می گردد .
حسابداری برای شرکت های نو پا ، به کار و مهارت دو چندانی نیاز دارد ، چرا که برای این گونه شرکت ها باید بیس و پایه محکم و استواری چیده شود .
حسابداری برای شرکت های تازه تاسیس و بایگانی اسناد :
حسابداری برای شرکت های تازه تاسیس همان طور که گفته شد از اهمیت به سزایی برخوردار می باشد ، یکی دیگر از مواردی که در حسابداری برای شرکت های نو پا باید به آن توجه خاص شود ، بایگانی صحیح و اصولی اسناد می باشد . مدیران محترم باید توجه داشته باشند که جهت اسناد مالی خود جایی امن و البته در دسترس حسابدار ، در نظر بگیرند .
حسابداری برای شرکت های تازه تاسیس نیاز به پارامتر های بسیاری دارد که فقط یک حسابدار حرفه ای و کار بلد می تواند از عهده آن بر آید .
پیشنهاد من به شما سروران گرامی این است که حسابداری شرکت خود را به موسسه حسابداری ( شرکت حسابداری ) بسپارید ، چرا که شرکت حسابداری با بهره مندی از تیمی خبره و کار آزموده و نیز به علت تعدد در انجام اموری از این دست ، می تواند بهترین گزینه برای شما عزیزان باشد .
مزیت شرکت حسابداری در این می باشد که ، شما با پرداخت مبلغی به مراتب کمتر ، می توانید تیمی ( حسابدار ، مدیر مالی ، مشاور ) از افراد خبره را در استخدام خود داشته باشید .
تیم کار آزموده و پر توان ما در ثبت ارقام مفتخر می باشد انجام امور مالی اشخاص حقیقی و حقوقی را به بهترین نحو ممکن جهت شما عزیزان انجام دهد .
از جمله اموری که ما در ثبت ارقام خدمت شما سروران گرامی انجام می دهیم عبارتند از :
3 – حسابداری صنعتی
6 – مشاوره حسابداری ( مشاوره حسابداری تلفنی )
7 – مشاوره حسابداری ( مشاوره مالی )
8 – خدمات حسابداری
11 – دفاعیه مالیاتی ( وکیل مالیاتی )
13 – انجام امور مالیاتی شرکت ها
14 – مشاوره مالیاتی در البرز و دیگر استان های ایران
16 – ارسال اظهارنامه ارزش افزوده
18 – تهیه و تنظیم اظهارنامه عملکرد
20 – محاسبه مالیات کارت خوان ها و دستگاه پز
21 – تحریر دفاتر قانونی حسابداری
22 – پلمپ دفاتر
23 – ثبت شرکت با مسئولیت محدود
24 – ثبت شرکت سهامی خاص
25 – ثبت تغییرات شرکت
26 – حسابرسی
27 – و …
کافیست با یک تماس از مشاوره ی ، مشاورین زبده و کارشناسان حرفه ای و کار بلد ما در ثبت ارقام بهره ببرید تا با خیالی آسوده خدمات حسابداری و مالیاتی خود را به ما بسپارید و خود را از دغدغه هایی این چنینی ، رها سازید .