لایحه مالیاتی و 1یاچند مورد درباره آن

لایحه مالیاتی

لایحه مالیاتی چیست و چه کاربردی دارد

لایحه مالیاتی به سندی گفته می‌شود که مودیان مالیاتی یا اشخاص عادی  که نسبت به مالیات تعیین شده از سوی اداره مالیات یا اداره ارزش افزوده اعتراضی داشته باشند ، عدم نارضایتی خود را به وسیله ان به سازمان امور مالیاتی کشور ابراز مینمایند.

 همانطور که مستحضر هستید سازمان امور مالیاتی  به عنوان بزرگترین مرجع مالیاتی در کشور قدرت مشخص نمودن مالیات کسب و کارهای حقیقی و حقوقی را دارد 

 در این حالت بنگاه‌های اقتصادی یا مالیات تشخیص داده شده از سوی اداره مالیات را قبول داشته و باید آن را در مهلت مقرر پرداخت نمایند در غیر این صورت می‌بایست اقدامات لازمه جهت اعتراض به برگه تشخیص یا قطعی شده را مهیا سازند.

در این مقاله می‌خواهیم  نکاتی که میتواند برای تهیه و تنظیم یک لایحه مالیاتی مفید باشد ، به خدمت شما سروران ارائه دهیم.

لایحه مالیاتی و زمانی که  می تواند کاربرد داشته باشد

لایحه  مالیاتی یکی از مباحثی می‌باشد که  در سرنوشت یک بنگاه اقتصادی تاثیر  فوق العاده بالایی را  میتواند داشته باشد، لایحه مالیاتی در هر زمان کاربرد نخواهد داشت بنگاه‌های اقتصادی می‌بایست حتماً نسبت به اعتراض خود اطمینان کامل را داشته باشند

 لایحه مالیاتی زمانی کاربرد خواهد داشت که شما نسبت به اعتراض خود اسناد و مدارک مثبته و همینطور دلایل محکم و قانونی را نسبت به آن داشته باشید و صرفاً با نوشتن یک دفاعیه مالیاتی بدون اسناد و مدارک و دلایل قانونی نمی‌توان نتایج مطلوبی را کسب کرد.

 در این صورت حتی امکان مشکلات بیشتر نیز فراهم خواهد شد و گاهاً به دلیل عدم اطلاع ، افراد دچار مالیات‌های سنگین‌تری نیز خواهند شد ، پس بهترین کاری که میتوان انجام داد  این است،  قبل از آنی که وقت خود و اداره مالیات را بگیریم نسبت به اعتراض خود به فکر جمع آوری دلایل و مستندات محکمی باشیم تا  نتیجه مطلوبی حاصل شود

 ضمن اینکه حتماً برای تنظیم لایحه یا دفاعیه مالیاتی می‌بایست به قوانین و مقررات اشراف داشته باشیم و در غیر این صورت حتماً از افراد متخصص یا مشاوران مالیاتی یا شرکت حسابداری کمک گرفته و کار را نیز به کاردان بسپاریم.

لایحه مالیاتی

لایحه مالیاتی و مهلت تهیه و تنظیم آن

 لایحه مالیاتی با توجه به برگه‌های صادره  از سوی سازمان امور مالیاتی کشور می‌تواند انواع مختلفی داشته باشد و همینطور نسبت به موضوع مالیات می‌تواند انواع مختلفی داشته باشد و صرفاً برای این مورد نمی‌توان با یک فرمول ثابت پیش برویم.

 به دلیل اینکه حالت‌ها و شرایط مختلفی وجود دارد که به اقتضای آن شرایط می‌بایستی  لایحه مالیاتی درخوری را تهیه و تنظیم و به آن اداره ارائه نماییم، به همین دلیل هست که برای این مورد استفاده از افراد متخصص و با تجربه را اصرار می‌نماییم.

هر ساله برای شرکت‌ها بعد از رسیدگی مالیاتی ،  سازمان امور مالیاتی برگه‌های تشخیص را صادر می‌نماید شرکت‌ها موظفند که در مهلت ۳۰ روزه در صورتی که به برگه صادره اعتراضی دارند با در نظر گرفتن توضیحات مشروح فوق ذکر با داشتن دلایل قانونی به برگه‌های صادره از طریق سامانه‌های مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور که برای این مورد پیش بینی شده اعتراض خود را ثبت نمایند .

 و پس از این مورد ۴۵ روز شرکت‌ها فرصت دارند تا زمانی را که از سوی اداره مالیات معیین می‌شود، مشخص و برای روز تعیین شده اسناد و مدارک و دلایلی را که بر اساس آن نسبت به برگه عتراض داشته‌اند آماده و به آن سازمان ارائه نمایند

 نکته‌ای که حائز اهمیت می‌باشد و گاهاً برخی از افراد سبت به آن  بی‌تفاوت می‌باشند مهلت ۴۵ روزه بعد از ثبت اعتراض می‌باشد حتماً می‌بایست در این فاصله شرکت‌ها پیگیر اعتراض خود به صورت حضوری باشند تا از سوی سازمان امور مالیاتی کشور روز رسیدگی مشخص شود.

این مطلب را مطالعه کنید: شرکت حسابداری

 لایحه مالیاتی و ویژگی‌هایی که  می‌بایست یک لایحه یا دفاعیه مالیاتی داشته باشد

 لایحه مالیاتی همانطوری که از تعریف آن مشخص است نیاز به اطلاعاتی دارد به طور مثال فردی که تصمیم بر تهیه و تنظیم یک لایحه مالیاتی را دارد در ابتدا می‌بایست تجربه کار مالیاتی را آن هم به شکل حرفه‌ای داشته باشد

و همینطور به قوانین و مقررات مالیاتی اشراف کاملی داشته باشد ، عوامل مختلفی وجود دارد که شاید در این مقاله فرصت اشاره به آنها را نداشته باشیم ولی  سعی می‌کنیم مواردی که اهمیت زیادی دارند و می‌توانند در تنظیم لایحه مالیاتی اثرگذار باشند به خدمت شما سروران  ارائه دهیم.

 برای تهیه و تنظیم لایحه مالیاتی حتماً باید مبلغ مالیاتی و روش محاسباتی آن از سوی ماموران مالیاتی به طور مستند به مودی مالیاتی شفاف سازی شود تا ما نیز بدانیم به چه چیزی می‌خواهیم اعتراض کنیم.

 به دلیل اینکه اگر موضوع و مشکل را مشخص نکنیم مثل آن است که یک پزشک می‌خواهد برای مریضی که از آن هیچ سوالی نپرسیده است و حتی نمی‌داند درد او چیست نسخه‌ای را بپیچد ، به نظر شما در این شرایط چه اتفاقی خواهد افتاد یا بهتر است بگوییم به چه بحرانی دچار خواهیم شد.

در یک لایحه مالیاتی می‌بایست حتما باید از قوانین و مقررات مربوطه و همینطور کلمات و الفاظی که در شأن و منزلت  نفر مقابل هست استفاده نماییم به دلیل اینکه بی‌احترامی به فرد مقابل در هر شرایطی به هیچ عنوان درست نبوده و به جای نتایج مثبت نتایج منفی حاصل خواهد شد.

در یک دفاعیه مالیاتی باید اسناد و مدارک مثبته که به انها استناد نموده ایم به لایحه مالیاتی پیوست شود .

 در لایحه مالیاتی یا همان دفاعیه مالیاتی حتماً باید به این نکته نیز دقت فرمایید که از کلمات و نکات حاشیه ای  استفاده نکنید به طور مثال شما در نظر بگیرید وقتی هزاران یا میلیون‌ها مراجعه کننده داشته باشید آیا فرصتی حتی برای شنیدن مطالب اصلی وجود دارد تا اینکه بخواهیم به مطالب غیر مهم و بی‌ربط با موضوع بپردازیم.

 پس به این نکته کلیدی حتماً دقت کرده تا می‌توانیم می‌بایست دفاعیه مالیاتی که مفید و مختصر و اثرگذار می‌باشد را تهیه و تنظیم نماییم.

تیم مالی ثبت ارقام برای ارائه خدمات مالیاتی آماده پاسخگویی به شما سروران عزیز می‌باشد امیدواریم که در این مقاله  توانسته باشیم مطالب مفیدی در اختیار شما عزیزان قراردهیم.

خدمات ما
شبکه های اجتماعی
Telegram
WhatsApp
فهرست
Call Now Button
×

سلام به سایت ما خوش آمدید:

× واتساپ