همه چیزهایی که باید درباره حق بیمه و مالیات قراردادهای مشاوره ای بدانید
در روزگار اخیر صنعت مشاوره جزو جذاب ترین و پول ساز ترین صنایع ، در کشورهای مختلف جهان محسوب می گردد .
امروزه جهت بخش های مختلف هر کسب و کاری مشاورین متعددی آماده ارائه خدمات مشاوره ای می باشند . در این میان مشاوره مالیاتی ، مشاوره حسابداری و مشاوره بازاریابی جزو پر طرفدارها محسوب گردیده و تقاضای بیشتری جهت بیزینس این اشخاص وجود دارد .
برخی مواقع پیش می آید که صاحبان کسب و کار های مختلف ، مخصوصا اشخاص حقوقی جهت انعقاد قرار داد های مشاوره ای و … با موضوعات و چالش هایی رو به رو می گردند .
که در این میان از رایج ترین موارد چالشی می توان به موارد مالیاتی و بیمه ای قرار داد ها اشاره نمود ، که تخصص صاحبان مشاغل نبوده و جزو دغدغه های ایشان محسوب می گردد .
ما نیز می خواهیم از دغدغه های شما کاسته و این موارد را به همراه شما مورد بررسی قرار دهیم .
این مطلب را مطالعه کنید: وکیل مالیاتی
همه چیزهایی که باید درباره حق بیمه و مالیات قراردادهای مشاوره ای بدانید :
قرارداد مشاوره چیست ؟
قرارداد یا همان عقد بدین معنا می باشد که یک یا چند نفر در مقابل یک یا چند نفر دیگر تعهد بر امری نمایند که مورد قبول ایشان باشد .
هم چنین قرارداد مشاوره نیز نوعی عقد محسوب می گردد که طی آن صاحبان مشاغل و کسب و کار ها از خدمات مشاوره ای اشخاص حقیقی و یا اشخاص حقوقی استفاده می نمایند .
همه چیزهایی که باید درباره حق بیمه و مالیات قراردادهای مشاوره ای بدانید :
در ذیل به برخی از موارد مهمی که در قرارداد مشاوره ای ذکر آن ها الزامی می باشد اشاره خواهیم نمود :
1 – طرفین قرارداد باید مشخص باشند ؛ این اولین موردی می باشد که در قرارداد ها باید قید گردد و قرار داد مشاوره نیز از این مورد مستثنی نمی باشد مشخصات طرفین است .
باید توجه داشت که مشخصات شرکت و یا کارفرما و هم چنین مشخصات مشاور ، شامل اطلاعات هویتی شخص می بایست در قرار داد آورده شود .
2 – مدت زمان قرارداد ؛ مدت زمان قرارداد مشاوره ای می بایست به صورت کامل در قرار داد مشخص شود . مدت زمان انجام قرار داد به صورت های مختلفی اعم از قرار داد ساعتی ، قرار داد نیمه وقت و یا پاره وقت ، تمام وقت و … می تواند باشد .
3 – تعهدات طرفین ؛ تعهدات طرفین قرار داد باید کاملا واضح ، شفاف و به صراحت قید گردیده باشد .
4 – نحوه پرداخت ؛ نحوه پرداخت می بایست به صورت کامل در قرار داد قید شود و البته روش پرداخت بستگی به توافق طرفین دارد .
همه چیزهایی که باید درباره حق بیمه و مالیات قراردادهای مشاوره ای بدانید :
لازم به ذکر می باشد که در این مقاله بیشتر به بحث در مورد قرار داد های مشاوره ای خواهیم پرداخت و در مورد موضوعات مربوط به قرار داد های مشاوره ای توضیحات جامعی را خدمتتان ارائه خواهیم نمود .
آشنایی با انواع قرارداد :
1 – قرار داد مشاوره ای ساعتی ؛ قرار داد مشاوره ای ساعتی جزو مرسوم ترین روش از انواع قرارداد های مشاوره ای محسوب می گردد .
در این نوع قرار داد شخص مشاور موظف است بر اساس میزان ساعات قید شده در قرار داد ، مشاوره خود را به صورت توافق شده ( مشاوره حضوری و یا تلفنی ) ارائه نماید .
باید توجه داشت که قرار داد مشاوره ساعتی مشمول قانون وزارت کار می باشد و شخص مشاوره دهنده از تمامی مزایای قانون کار هم چون ( حق بیمه ، حق مسکن ، بن و خواربار و دیگر مزایای قانون کار ) برخوردار خواهد بود .
2 – قرار داد مشاوره پیمانکاری ؛ در این قرار داد مشاور وظایفش را در مدت زمان مشخصی طی قرارداد ارائه خواهد نمود .
قرار داد های مشاوره پیمانکاری تابع ماده 38 قانون تامین اجتماعی می باشند .
این مطلب را مطالعه کنید: شرکت حسابداری
همه چیزهایی که باید درباره حق بیمه و مالیات قراردادهای مشاوره ای بدانید :
تیم متخصص و حرفه ای ما در ثبت ارقام ( شرکت حسابداری ، موسسه حسابداری ) مفتخر می باشد خدمات مشاوره ای ، اعم از مشاوره حسابداری و مالیاتی ( مشاوره حسابداری تلفنی و حضوری ، مشاوره مالیاتی و … ) را توسط بهترین مشاوران مالیاتی خدمتتان ارائه نماید .